čtvrtek 15. března 2018

Projektová činnost

Proč je důležitá projektová činnost?

Pro správný podniktelský záměr je důležitá nejen myšlenka investora, ale také tým odborníků, kteří ji dovedou realizovat. Rozsah projektové dokumentace vychází z platného stavebního zákona, z druhu a z náročnosti nebo z účelu využití stavby.




Projektová činnost může být zaměřená na elektroinstalace v průmyslové, obchodní a bytové infrastruktuře. 

V podobě: 
  • dokumentace pro území a stavební povolení
  • realizační dokumentace
  • dokumentace skutečného provedení
Projektová činnost je nedílnou součástí každého projektu. Pro porovnání ceny prodejců elektrické energie použijte kalkulátor cen elektřiny.

Pro správnou funkci a bezpečnost elektrických zařízení je také důležitá jejich správná revizní kontrola. Z těchto důvodů je v našich zemích standardizovaná činnost techniků. 











































2 komentáře:

  1. Spoustu lidí na tohle zapomíná. Z pozice developera jsou samozřejmě důležité i marketingové průzkumy. Ani nevím s kolika takovými jsem se setkal, kteří si mysleli, že o byty prostě bude poptávka. Jenže pak ti samí lidé zjistili, že o jejich podnikatelských záměrech nikdo nevěděl. Hlavně teda "nikdo" z míst široké veřejnosti. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát díky za shrnutí. Chystám se u nás doma dělat kompletně novou elektroinstalaci, tzn. jističe, vodiče, zásuvky, vypínače atd. A právě sháním nějakého elektrikáře, který by mi to byl schopen vyprojektovat a zároveň i zrealizovat. Zkoušel jsem jich pár obvolávat, ale bohužel jsou všichni v nejbližší době zaneprázdnění. Nějaké tipy?

    OdpovědětVymazat